Delush Polish custom exclusive Edgy Elegance

Ännu ett customlack har kommit till shopen! Den här gången är det härliga Adrianna på Delush Polish som skapat Edgy Elegance, ett underbart mörkt grönt lack, som slår i svart och innehåller fint microglitter i guld. En skön och sofistikerad blandning som är fin både på egen hand och som underlag till en gradient. Testade båda delarna och i min gradient valde jag att toppa med lite extra guldglitter från Pahlish, ett läckert lack som jag gillat länge, Italian Cream Soda. Vad tycks? Något du gillar? Båda lacken finns att köpa i shopen!

Bild5

One more custom made polish has arrived! This time it’s the lovely Adrianna at Delush Polish, who has created Edgy Elegance, a wonderful dark blakish green lacquer, which contains fine micro glass flakes in gold. A very nice and sophisticated blend, that is great both on its own and as a base color to a gradient. I tested both, and in my gradient I chose to add some extra gold glitter from Pahlish, a delicious polish that I liked for a long time, Italian Cream SodaWhat do you think? Is this something you like? Both of the lacquers are available in the shop!

Bild1

 

Testade även två nya produkter från Nail Pattern Boldness. Digital Hydration, ett fuktgivande underlack, och Digital Flash, ett snabbtorkande överlack. Misstänkte att båda de här produkterna skulle vara bra och jag måste säga att jag är mycket nöjd! Underlacket glider på smidigt och fint, slätar ut ojämnheter och ger en bra yta. Överlacket tar definitivt upp kampen med Seche Vite! Det är tjockt och lättapplicerat och torkar minst lika snabbt. Strax under 10 minuter tog det för mig att få fyra lager torra på ytan. Och det blir glansigt och snyggt. Priset är 85:- per styck för dessa två oumbärliga flaskor!

Bild4

 

Also tested two new products from Nail Pattern Boldness. Digital Hydration, a moisturizing base coat, and Digital Flash, a fast drying top coat. I suspected that both of these products would be great and I must say that I am very satisfied! The base coat glides on smooth and nicely, evens out imperfections and gives a good surface. The top coat definitely takes up the fight with Seche Vite! It´s thick and easily applied and it dries just as quick. It took less than 10 minutes for me to get my four layers dry on the surface. And it becomes shiny and neat. The price is 85 SEK per bottle for these two indispensable ones!

Bild3

Annonser

4 thoughts on “Delush Polish custom exclusive Edgy Elegance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s