Celestial Men of Mayhem, Cirque Magic Hour

God Jul! Så var det julafton igen och det är som vanligt ofattbart att det redan är ett år sedan sist… Fast det har varit ett underbart år, sedan jag öppnade upp Edgy Polishden 26 april, efter några månaders förberedelser och inköp. Och det har gått bra sedan dess. Kunder från olika delar av världen har hittat hit och många har fastnat för de härliga indielacken, som jag satsar mest och störst på. Handgjorda lack är fantastiska och så mycket roligare än det du hittar annars i butikerna.

Edgy Polish julkalender har varit härlig att göra. Och nu är vi inne på slutet. Eftersom julafton firas både i dag och morgon, beroende på vilket land du bor i, gäller dagens erbjudande i två dagar, till midnatt den 25:e. Och du har chans att köpa fantastiska holos till ett kanonpris – 25% rabatt! Bara att välja och vraka bland färger och märken! Här hittar du allt.

Själv bär jag idag ett kraftfullt rödrosa holo from Celestial Cosmetics, Men of Mayhem. Solen tittade ju fram igår så jag lyckades få några fina bilder, som verkligen visar den fina holografiska effekten!

Bild6

Merry Christmas! So it is Christmas again and as usual it’s incredible that it has already been a year since the last time … Though it’s been a wonderful year, since I opened up Edgy Polish on April 26, after a few months of preparations and purchasing. And it’s been good ever since. Customers from various parts of the world have found their way to the shop, and many love the lovely indie polish , which is the main thing in the shop. Handmade polish is amazing and so much more fun than the usual industrial made brands out in the ”normal” retail.

Edgy Polish Christmas Calendar has been lovely to do. And now we are at the end. Since Christmas Eve is celebrated both today and tomorrow, depending on what country you live in, today’s deal will last for two days, until midnight on the 25th. You have the chance to buy fantastic holos at a great price – 25% off! Simply pick and choose colors and brands ! Here you will find everything.

Myself I wear a powerful reddish-pink holo from Celestial Cosmetics, Men of Mayhem. Luckilly there was some sun yesterday, so I managed to get some nice pictures , which really shows the nice holographic effect in this lacquer!

Bild8

 

Bild7

Testade sedan att lägga till lite julbling, i form av Cirque Magic Hour, längs ena kanten. Och visst blev det effektfullt på ett alldeles magiskt sätt!

Then I added som ”Christmas bling”, some of the lovely Cirque Magic Hour, along the edge of the nails. And I think it´s magical!

Bild2

Bild3

Bild1

 

Annonser

4 thoughts on “Celestial Men of Mayhem, Cirque Magic Hour

  1. Emma P

    Åh gud så snyggt! Jag sitter här redo med min flaska Blitzen’s Budgie Smuggler men inser när jag ser detta att jag nog kommer bli tvungen att köpa fler hololack från Celestial, voj voj…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s