Oopsie Daisies Mystic -20% today!

Idag erbjuder vi 20% på alla lack från Oopsie Daisies, detta härliga märke från New Jersey, USA. Bakom de underbara lacken ligger Cathryn, som är en kreativ tjej med humor. Hon arbetar mycket med klara fina färger och spännande glitterblandningar och sätter väldigt roliga namn på sina skapelse, som t ex McIntosh, Mojito Mist, Strawberry Trifle och Blueberry Muffins… Hur kul och lockande som helst eller hur!?

Här visar jag ett av hennes senaste lack, det mörkt plommonlila Mystic! Lacket är en jelly, späckad med metalliskt microglitter i rött, blått och koppar. Det är mörkt och mystiskt, samtidigt som det är väldigt spännande och effektfullt och det gnistrar rejält i rätt ljus! En flaska kostar just nu 80 kronor, liksom alla Oopsie Daisies lack, men bara fram till midnatt, så passa på!

Bild2

Today we offer 20% on all polish from Oopsie Daisies, this lovely brand from New Jersey, USA. Behind the gorgeous lacquers is Cathryn, who is a creative girl with humor. She works with bright beautiful colors and exciting glitter mixes and gives very funny names to her their creations, such as McIntosh, Mojito Mist, Strawberry Trifle and Blueberry Muffins … Really fun and tempting, don´t you agree!?

Here I show you one of her latest creations, the dark plum/purple Mystic! This polish is a jelly, packed with metallic micro glitter in red, blue and copper. It’s dark and mysterious, while also very exciting and sparkling in the right light! A bottle costs 80 SEK for the moment (about 19 Euro/12 dollars), like all Oopsie Daisies, but only until midnight, so hurry to the shop!

Bild1

Bild3

Bild4

 

Annonser

2 thoughts on “Oopsie Daisies Mystic -20% today!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s