Happy Hands Worst. Polish. Ever.

Nu ska ni få se något riktigt kul och färgglatt! Det Simpsoninspirerade lacket Worst. Polish. Ever. som skapats av Kristi på Happy Hands Polish består av en kaskad av starka färger i en transparent bas. Perfekt att lägga ovanpå nästan vad som helst! Testade att lägga den på vitt, rött och blått, innan jag fastnade för sköna krämiga nattsvarta A England Camelot. Då kom den verkligen till sin rätt och riktigt lyser på naglarna! I det gråkalla skånska vintervädret får det här lacket en att känna sig betydligt gladare i sinnet vilken dag som helst…

Du har väl sett att det är 20% på alla dessa härliga glitter topplack just i dag på Lucia? Erbjudandet varar fram till midnatt! Titta i den här kategorin.

Bild5

Today I want to show you something really fun and colorful! The Simpson inspired lacquer Worst. Polish. Ever. created by Kristi at Happy Hands Polish consists of a cascade of bright colors in a clear base. Perfect to add on top of almost anything! Tested to put it on white, red and blue, before I settled on the beautiful creamy black  A England Camelot. Then it really shows off and shines on the nails! In the gray, cold winter weather in Skåne, this polish makes me feel much happier in any day…

Have you noticed that we offer 20% off on all these beautiful glitter topcoats today? The offer lasts until midnight! Have a look in this category.

Bild1

Bild3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s