Celestial Cosmetics Harley Dyna

Idag är det svarta lack som gäller i Julkalendern! 20% på alla svarta, läckra, dramatiska lack. Svart är en färg som passar till det mesta och själv tycker jag att svarta lack med effekter som glitter och holo är outstanding! Finns många fina varianter i shopen just nu. Se här i kategorin svart.

Det här är ett lack från Celestial Cosmetics, det lilla högkvalitativa handgjorda märket från The Outback i södra Australien. Harley Dyna består av en svart jelly och massor med gnistrande holografiskt microglitter i olika färger. Det gör sig bäst ovanpå ett svart cremelack, så här har jag grundat med ett lager av A England Camelot, den fantastiska svarta som täcker i bara ett lager… Sedan tog jag två lager av Harley Dyna och ovanpå det överlack.

Bild3

Today, the the Christmas Calendar deals is on black lacquers! 20% off on all black, delicious, dramatic polish. Black is a color that fits most occasions and myself, I think that black polish with effects like glitter and holo is outstanding! There are many great examples of these in the shop right now. See category black here.

This is a polish from Celestial Cosmetics, the small quality handmade brand from The Outback in South Australia. Harley Dyna consists of a black jelly and lots of sparkling holographic micro glitter in different colors. It looks best on top of a black creme polish, so here I did a base with A England Camelot, the stunning black, that is opaque in just one coat … Then I did two layers of Harley Dyna and on one layer of top coat.

Bild2

Bild4

Bild5

Bild6

 

Sista bilden är tagen i skenet av en spotlight, för att visa hur lacket gnistrar!

The last picture is taken in spotlight, to show how this polish sparkle!

Bild7

 

Annonser

6 thoughts on “Celestial Cosmetics Harley Dyna

 1. daPerley

  Oh, detta lacket var riktigt häftigt, kan ju inte göra annat än att önska att värmen kommer tillbaka, kylan har haft död på mina naglar totalt så har bara stumpar kvar mer eller mindre.

  Måste in p dregla på lite lack nu och hoppas på att släkten kommit på vad man vill ha till jul. 🙂

  Gilla

  Svara
  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Ja visst är det läckert! Men vad tråkigt med dina naglar. Smörj händerna noga varje dag och använd nagelolja så hjälper det nog. Hoppas du får de klappar du vill ha, det är ju alltid bäst när man får chans att välja själv eller åtminstone ge en liten hint 😉

   Gilla

   Svara
 2. Fröken Nilsson

  Fantastiskt vackert!
  Svarta lack, manikyrer är hur snyggt som helst vilken tid som helst på året! Gårdagens nailart är jag en aningens kär i så den får allt sitta minst en dag till 😉
  Du har många fina erbjudanden just nu och jag kikar bara liite då jag ff har mitt köpstopp (helt frivilligt) hm borde länka till diverse släktingar kanske, födelsedag på gång 😉

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s