Indian Summer by Crows Toes

Ett av de senaste lacken som kommit in i shopen blev snabbt en succe… det duocroma Indian Summer från Crows Toes! Helt underbart och färgskiftande mellan mörkt vinrött och lila! Det täcker helt i två lager och med ett lager överlack på toppen så blir det helt fantastiskt vackert! Eller vad säger du? Idag, den 5 december, erbjuder vi 20% rabatt på alla duocromes och multicromes i shopen! Skyndar du dig hinner du kanske fynda både denna och många fler skönheter, för det här är lack som verkligen är någonting utöver det vanliga!

Bild2

One of the latest news that in the shop quickly became a success … the duocromatic Indian Summer from Crows Toes! Absolutely wonderful and color shifting between dark burgundy and purple! It covers completely in two layers and with a layer of top coat aswell, it´s absolutely amazing! Or what do you say? Today, the 5th of December, we offer 20% discount on all duocromes and multicromes in the shop! If you are quick, you may have time to catch both this one and many more beauties, cause this is polish that really is extraordinary!

Bild7

Bild1

Bild5

Bild9

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s