Indigo Bananas Immortal Game – 20% today!

Idag, den 1:a advent, öppnade vi första luckan (eller lådan) i Edgy Polish Julkalender! Varje dag i december till och med julafton, kommer vi släppa ett nytt attraktivt erbjudande för dig i shopen. Det kommer både handla om lack och tillbehör och alltid om bra priser.

Idag erbjuder vi 20% på alla underbara lack från Indigo Bananas! Andrea i Los Angeles är så skicklig på att skapa lack, de innehåller ofta en mängd olika glitterpartiklar, för att skapa den där ovanligt vackra effekten. Färger som blått, lila, grönt, rosa, orange, silver och guld… duocromer och holos.

Detta är en teal/aqua-färgad crelly (blandning av creme och jelly), som innehåller massor av duocromatiskt glass fleck glitter. Glittret skiftar färg mellan lila, rosa och guld, vilket gör det lite ovanligt. Det var inte helt lätt att fånga skiftningarna på bild kan jag säga. Det här lacket är faktiskt ännu finare i verkligheten! Namnet är Immortal Game.

Bild4

Today, the 1st of December, we opened the first box in Edgy Polish Christmas Calendar! Each day of December, until Christmas Eve, we will release a new attractive deal for you in the shop. It will involve both polish and accessories and the prices will be low.

Today we offer 20% off on all the gorgeous polish from Indigo Bananas! Andrea in Los Angeles is so skilled in creating lacquers, she mix the most incredible variety of glitter particles to create a beautiful effect. Colors like blue, purple, green, pink, orange, silver and gold … duocromes and holos.

This is a teal/aqua-colored crelly (mix of cream and jelly), containing plenty of duocromatic glass fleck glitter. The glitter changes color between purple, pink and gold, which makes it a bit unusual. It was not easy to capture the shifts in the picture though. This polish is actually even nicer in real life! The name is Immortal Game.

Bild3

Bild1

Bild2

 

 

Annonser

2 thoughts on “Indigo Bananas Immortal Game – 20% today!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s