Crows Toes Green Eyed Lady

Det levererades ett gäng supervackra lack från Crows Toes häromdagen. Flera underbara mörka och mustiga färger. Här ser du det magiska mörkt olivgröna Green Eyed Lady! Lacket innehåller smått glasfleck glitter i guld, vilket ger en finish som blänker vackert i det gröna. Särskilt i närbild som här! Lacket kostar 145 kr i shopen.

A bunch of super gorgeous polish from Crows Toes were delivered two days ago. Several wonderful dark and rich colors. Here I show you the magic dark olive Green Eyed Lady! This polish contains small glass fleck glitter in gold, providing a finish that shines beautifully. Especially in close-up photos as here! The price in the shop for this lacquer is 145 SEK.

Bild3

 

Bild4

 

Bild1

 

Bild5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s