Umm, No… he went the Pawn Shop by Crows Toes

Testade ett kul glitterlack, med ett kul namn ”Umm, No… he went the Pawn Shop”! Ännu en läcker skapelse av Lauri på Crows Toes, en transparent bas fylld med metalliskt glitter i koppar, guld och blått. Lade ett lager ovanpå Lil´Miss Cyanide och är väldigt nöjd med resultatet. De här två matchade varandra fint tycker jag. Visar dig några soliga utomhusbilder!

Tested a fun glitter polish, with a funny name ”Umm, No … he went the Pawn Shop”! Yet another lovely creation by Lauri at Crows Toes, a transparent base filled with metallic glitter in copper, gold and blue. I put one layer on top of Lil’ Miss Cyanide and I am very pleased with the result. These two match each other nicely. Have a look at some sunny outdoor photos!

Bild4

 

Bild5

 

Bild1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s