Crows Toes Lil´Miss Cyanide

Lauri på Crows Toes i North Carolina  är konstnär ut i fingerspetsarna. Hon sysslar både med teckning, keramik och metallsmide, förutom att skapa underbara nagellack! Hon har gjort sig känd framför allt för sina många vackra duokromatiska lack och ett av dem är det här, Lil´Miss Cyanide. Det har en fin lilarosa färg, som skiftar mot grågrönt och guld i olika vinklar. Ovanligt och helt underbart…

Lauri at Crows Toes in North Carolina is an artist in many ways. She is skilled in drawing, ceramics and metalwork, in addition to her creations of gorgeous nail polish! She has become famous for her many beautiful duocromatic lacquers and one of them is this, Lil’ Miss Cyanide. It has a nice purple/pink color, shifting in gray/green and gold at different angles. Unusual and quite wonderful …

En ny sändning Crows Toes är på väg in till shopen vilken dag som helst!
A new shipment of Crows Toes is on the way to the shop any day!

Bild4

Bild1

Bild2

Bild5

 

Annonser

4 thoughts on “Crows Toes Lil´Miss Cyanide

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s