Cirque Magnum Opus

Visst är det härligt med holos? Magnum Opus från Cirque är ett strålande exempel på ett riktigt snyggt lila/grått holografiskt lack. Det ger ett underbart djup i solen!. På bilderna, som är tagna i morgonsol, bär jag endast två lager. Ytan blir fint sidenblank och lacket torkar riktigt snabbt, så överlack tycker jag är överflödigt i det här fallet. Visst är det vackert?

Magnum Opus tillhör den senaste kollektionen från Cirque, Alchemy. Priset i shopen ligger på 135:- för det här lacket. Men du vet väl att du just nu får ett gratis överraskningslack för varje 400 kronor du handlar!

Bild2

Isn´t it wonderful with holos? Magnum Opus by Cirque is a great example of a really neat purple/gray holographic polish. It gives a wonderful depth in the sun! In these pictures, taken in the morning sun, I wear only two layers. The polish dries really quick to a satin finish, so I think that top coat is not necessary in this case. It´s beautiful, don´t you think?

Magnum Opus is part of the latest collection by Cirque, Alchemy. The price of this polish in the shop is 135 SEK. But I hope you´ve heard that right now you get a free surprise lacquer for every 400 SEK you spend!

Bild3

Bild1

Annonser

2 thoughts on “Cirque Magnum Opus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s