Shop & Win and get free surprise polish!

For version in English – scroll down a bit!

Om en dryg vecka är det första advent och då öppnas den första lådan i Edgy Polish julkalender! Varje dag kl 12 t o m julafton kommer ett nytt attraktivt erbjudande att presenteras. Erbjudandet kommer gälla i 12 timmar. Fast jag tänkte smygstarta redan nu med någonting kul, så att du kan påbörja din julklappshandel…

Från idag och t o m fredagen den 29 november får du…
Ett hemligt överraskningslack för varje 400:- du handlar för i shopen! Handlar du för 800:- får du två lack, för 1200:- tre lack o s v…
Lacken är fullsize och självklart ska jag göra mitt bästa för att välja lack som matchar din order för att du ska få något som du förhoppningsvis tycker om.

Shoppaovinnsv

Du som handlar under den här perioden har även chans att vinna ännu fler lack i Shoppa & Vinn tävlingen! Bara svara på frågorna nedan och skriv dina svar i kommentarsfältet på din order. Du kan vinna ett av tre underbara lackpaket, från Chirality (Screme Queen, Just Before Dawn, Cropsy), Cirque (Trousseau, Galinda, Tibetan Nights) eller A England (Princess Sabra, Avalon, She Walks In Beauty)!  För att kunna vinna ska du svara på alla frågor och vara så nära rätt antal som möjligt på fråga 3. Vinnarna utses av representanter från Edgy Polish lördagen den 30 november och beslutet kan inte överklagas. OBS! Det går endast att lämna tävlingssvar i din order. Lycka till och trevlig shopping!

Tävlingsfrågorna:

1. Hur många olika varumärken för nagellack finns hos Edgy Polish?
2. Vilka är dina tre favoritmärken på lack?
3. Hur många swatchstickor tror du att det finns i skålen på bilden nedan?

Sticks3

In just a week it´s the first of December and then it´s time to open up the first box in the Edgy Polish Christmas Calendar! Every day at 12 a. m. up until Christmas Eve, a new attractive offer will be presented. The offer will last for 12 hours. But let´s start already today with something nice, so that you can start up your Christmas shopping!

From today and up until Friday, November 29th, you will get …
One secret surprise polish for every 400 SEK you spend in the shop! If you spend 800 SEK, you get two lacquers, 1200 SEK, you get three lacquers etc…
The surprise bottles are full size and of course I will do my best to select a product that matches your order so that you receive something that you hopefully enjoy.

Shoppaovinnen

If you shop during this period you will also have the chance to win more polish in the Shop & Win contest! Just answer the questions below and write down your answers in the comments field of your order. You can win one of three wonderful packages of polish, by Chirality (Screme Queen, Just Before Dawn, Cropsy), Cirque (Trousseau, Galinda, Tibetan Nights) or A England (Princess Sabra, Avalon, She Walks In Beauty)!  In order to win, you must answer all questions, and guess as close as possible to the right number on question 3. The winners will be selected by representatives from Edgy Polish on Saturday 30th November and the decision is final. Please note! You can only give your contest answers in your order. Good luck and happy shopping!

The Competition Questions:

1. How many different brands of nail polish are available at Edgy Polish?
2. Which are your three favorite brands of polish?
3. How many swatch sticks do you think there are in the bowl at the picture?

Sticks3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s