Cirque Arcane Fire and Rainbow Honey Diamond Dust

Nu ska du får se en härlig och höstig kombination av två sköna lack! Först Arcane Fire, ett djupt rubinrött/vinrött lack, med guldgnistor. Gör sig bra en mulen och kall höstdag som denna. Lacket täcker i två lager och tillhör den senaste kollektionen från Cirque, Alchemy.

Now I would like to show you an awesome combination of two beautiful lacquers, perfect for Autumn! First Arcane Fire, a deep ruby red / burgundy lacquer, with golden sparks. Fits well on a cloudy and cold autumn day like today. The polish covers in two coats and is a part of the latest collection from Cirque, Alchemy.

Bild5

 

Bild3

 

Bild1

 

Sedan lade jag ett lager av Rainbow Honey´s nya Diamond Dust ovanpå. Det här är ett överlack som är oerhört vackert och svårt att beskriva med ord. Rainbow Honey säger så här:  ”Frost, ice, and shimmer come together with a fine holographic sparkle in a clear base.” Det holografiska inslaget syns tydligt i vissa ljus och vinklar och jag tycker det gör sig hur bra som helst ovanpå den här mörkröda färgen. Vad tycker du?

Then I added a layer of Rainbow Honey’s new Diamond Dust on top. This is a top coat that is extremely beautiful and hard to describe in words. Rainbow Honey says: ”Frost, ice, and shimmer come together with a fine holographic sparkle in a clear base.” The holographic element is clearly visible in certain lights and angles and I think it looks great on top of this dark red color. Do you like it?

Bild9

Bild8

Bild10

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s