Slow Invasion by Nail Pattern Boldness

Idag testar jag en riktigt härlig teal (blågrön) jelly med glitter i olika former och färger. Slow Invasion från Nail Pattern Boldness. Jellyn är ganska tunn så det behövs tre lager för att lacket ska täcka helt. Men då skapas också en glasaktig finish med ett vackert djup, som du ser på bilderna. Härligt, eller hur? Finns ett fåtal flaskor kvar i shopen för dig som känner dig manad, lacket kostar 95:- men till och med i morgon söndag får du 15% höstrabatt!

Bild9

Today I try a really lovely teal jelly with glitter in different shapes and colors. Slow Invasion by Nail Pattern Boldness. The jelly formula is quite thin, so three coats are needed to reach full opacity. But then you get a glass-like finish with a beautiful deep, as you can see in the pictures. Lovely, isn´t it? There are still a few bottles in the shop for those who would like one, this bottle costs 95 SEK, but until tomorrow Sunday, you get 15% off!

Bild10

Bild8

Bild5

Bild4

 

Annonser

2 thoughts on “Slow Invasion by Nail Pattern Boldness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s