Two out of three of the Rainbow Honey Cosmic Dawn Set

Rainbow Honeys Cosmic Dawn Set består av tre underbara lackDeep Field, Pillars of Creation och Cosmic Dawn. Här ska du få se två av dem. Jag måste säga att de är magiska, särskilt kombinerade med varandra… Började med två lager av Deep Field. Det är ett brungrönt lack med multikromatiskt skimmer. Små små inslag av olika färger som gör att lacket får ett fantastiskt vackert djup. Det täcker så bra att man nästan bara behöver ett lager, fast jag målade två för säkerhets skull. Så här ser det ut på egen hand.

Bild1

 

Bild2

 

Rainbow Honey´s Cosmic Dawn Set consists of three wonderful colorsDeep Field, Pillars of Creation and Cosmic Dawn. Here I show you two of them. I must say that they are magical, especially combined with each other … Started out with two coats of Deep Field. It is sort of a brown/green color with multichromatic shimmer. The shimmer is in lots of different colors that gives the polish a wonderful deep. It covers so well that it´s almost enough with one coat, though I did two just to be safe. 

 

Bild4

 

Bild3

 

Sedan gjorde jag en gradient med Cosmic Dawn på ungefär halva nagelytan. Wow, vilket lack! Det har en transparent bas och innehåller gott om holografiskt glitter i flera olika storlekar. Tycker det blev en helt underbar effekt och kan tänka mig att det här lacket passar på nästan vad som helst! Alla tre lacken i den här kollektionen finns att köpa i shopen, ordinarie pris är 115:-/styck. Till och med söndag den 17/11 har vi höstkampanj vilket ger dig 15% rabatt, så passa på om du gillar dem!

Bild9

 

Then I made a gradient with Cosmic Dawn over half the nail surface. Wow, what a polish! It has a clear base and contains plenty of holographic glitter in several sizes. I think it did a wonderful effect and can imagine that this polish fits on almost anything! All the three colors of this collection are available for purchase in the shop, the regular price is 115 SEK a bottle. Until Sunday November 17th we have an Autumn campaign which gives you 15% off, so hurry up if you like them!

Bild11

Bild13

Bild12

Bild15Bild14

 

 

Annonser

4 thoughts on “Two out of three of the Rainbow Honey Cosmic Dawn Set

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s