Delush Simply Irresistable and Darling Diva Bonnie Lassie

Testade två underbara lack idag. Till att börja med ett av de senaste Delush lacken i shopen, det champagne/rosa/silver färgade Simply Irresistable, som även är svagt holografiskt. Enormt vackert och även om solen inte sken när jag tog bilderna ser man djupet i lacket! Lacket täcker bra i två lager.

Tried two gorgeous lacquers today. To begin with, one of the latest Delushies in shop, the champagne/ pink/silver Simply Irresistable, which is also slightly holographic. Really beautiful and even if the sun didn´t  shine when I took the pictures you can see the depth of the polish! This polish is opaque in two coats.

Bild4

 

Bild2

 

Bild5

Bild1

Lade därefter ett par lager av det härliga grön/vita glitterlacket Bonnie Lassie från Darling Diva ovanpå. Och visst blev det läckert?! Bonnie Lassie har en transparent bas, så det lämpar sig bäst att använda just på det här sättet som överlack. Kan tänka mig att det även hade varit fint ovanpå vitt.

Then I added two layers of the glorious green/white glitter polish Bonnie Lassie by Darling Diva on top. And it´s just delicious, don´t you think?! Bonnie Lassie has a clear base, so it´s best to use this way as a top coat. I can imagine that it also would looked nice on top of white.

Bild13

Bild12

Bild10

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s