Pixie Flip by Celestial Cosmetics, an Edgy Polish custom exclusive

Det är kul att kunna erbjuda några specialdesignade lack, exklusiva för Edgy Polish! Gulliga Nicki på Celestial Cosmetics i Australien har skapat inte mindre än fem sköna färger. Det här är den mörkt lila Pixie Flip. Lacket innehållet gott om silverfärgat holografiskt mikroglitter och lite större rosa holografiskt glitter och det gnistrar ordentligt i solen eller lampskenet! Det är välidgt svårtfångat för kameran, men jag skulle beskriva det lite som en stjärnhimmel, otroligt vackert om man som jag gillar mörka lack…

It’s fun to be able to offer some custom designed lacquers, exclusive to Edgy Polish! The cute Nicki at Celestial Cosmetics in Australia has created no less than five beautiful colors. This is the dark purple Pixie Flip. There´s plenty of silver holographic micro glitter and larger pink holographic glitter in it and it sparkles alot in the sun or in the lamp ligt! It´s very hard to capture with the camera,  it’s a bit like a starry sky, incredibly beautiful! At least if you like dark colors, as I do…

Bild7

 

Bild1

 

Bild6

 

Bild5

 

Bild4

Annonser

8 thoughts on “Pixie Flip by Celestial Cosmetics, an Edgy Polish custom exclusive

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s