Mink, the chocolate brown holo by Cirque

Har väntat hela dagen på att det tjocka molntäcket skulle spricka upp och släppa fram lite sol, men så blev det tyvärr inte. Så jag har i stället försökt fånga den vackra holon i Cirques nya lack Mink inomhus. Dels under dagsljuslampa, dels under spotligts. Färgen är vackert chokladbrun och det är helt klart ett lack att njuta av. Mjukt och behagligt. Lacket finns att köpa i shopen! http://www.edgypolish.com/brands/cirque/alchemy/mink.html

Have been waiting all day that the thick cloudy heaven would crack up and make way for some sun, but unfortunately it didn´t.  So I had to try capturing the beautiful holo of the new Cirque Mink polish indoors. First with a daylight lamp, then with spotligts. The color is beautiful chocolate brown and this is really a polish to enjoy. Soft and comfortable. Of course it´s available in the shop! http://www.edgypolish.com/brands/cirque/alchemy/mink.html

Bild6

 

Bild3

 

Bild4

Bild7

 

Bild9

Annonser

2 thoughts on “Mink, the chocolate brown holo by Cirque

  1. Emma P

    Det ser toppenfint ut! Jag försöker övertyga mig själv om att det räcker med Ccoa & Cardis men Sminkan tyckte väldigt mycket om detta så då blir jag såklart också sugen:)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s