Midnight Delight by Delush Polish

Just nu finns det massor av underbara holografiska lack i butiken! Det ena är vackrare än det andra och färgerna är som en regnbåge… I helgen fick jag in en ny serie holos från Delush Polish, en kollektion som kallas The Lavish Collection, som består av fyra sköna ljusa färger. Detta är det mörkaste av dem, Midnight Delight, en härlig blågrå nyans som skiftar mot nude och guld i den holografiska effekten. Bilderna är tagna i morgonsol och fångar de vackra skiftningarna ganska bra tycker jag.

For the moment there are lots of wonderful holographic lacquers in the store! One is more beautiful than the other, and it´s like a rainbow of colors! This weekend I got some new holos by Delush Polish, a collection called The Lavish Collection, which consists of four beautiful bright colors. This is the darkest of them, Midnight Delight, a lovely blue/gray shade that shifts towards nude and gold in the holographic effect. The pictures were taken in the morning sunshine and I think they catch the beautiful shifts pretty nice.

Bild5

Bild3

Bild1

Bild2

Bild4

Annonser

2 thoughts on “Midnight Delight by Delush Polish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s