Blue Footed Boobie Dance, a holo by Smitten Polish

Åååh, de nya holografiska lacken från Smitten Polish är bland de vackraste holos jag någonsin sett, det måste jag erkänna! Ett gäng underbara färger, allt från silvergrått och knalligt grönt, gult och blått till mörka sköna bruna och vinröda toner… Och den holografiska effekten är otrolig! Detta är den turkosblå Blue Footed Booby Dance, inspirerad av de roliga fåglarna med samma namn med turkosblå fötter! Kolla in den här videon så förstår du bättre: http://youtu.be/oYmzdvMoUUA

Bilderna är tagna i solen, lacket är målat i tre lager och ett lager överlack. 130 kronor i shopen!

Bild4

Oooh, I must admit that the new holographic lacquers from Smitten Polish are among the most beautiful holos I’ve ever seen! A bunch of gorgeous colors, from silver gray and bright green, yellow and blue to dark beautiful brown and burgundy tones … And the holographic effect is incredible! This is the turquoise Blue Footed Booby Dance, inspired by the funny birds with the same name and turquoise feet! Check out this video, then you´ll understand better: http://youtu.be/oYmzdvMoUUA

The pictures were taken in the sun, three coats and topcoat. 130 SEK in the shop!

Bild2

Bild1

Bild3

Bild5

 

 

 

 

Annonser

6 thoughts on “Blue Footed Boobie Dance, a holo by Smitten Polish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s