Rosy Plum by Celestial Cosmetics, a custom made Edgy Polish color

Rosy Plum är ännu ett av de exklusiva lacken som skapats för Edgy Polish av härliga Nicki på Celestial Cosmetics. Nicki kallar det magentafärgat, man kan också säga att det har en slags rödlila nyans. Den är kraftfull och nästan lyser på naglarna! Lacket innehåller även mikro flakes och sparsamt med rött hexglitter, som ibland dyker upp som en accent. Ett riktigt läckert och edgy lack!

Bild4

Rosy Plum is one of the exclusive lacquers created for Edgy Polish by the lovely Nicki at Celestial Cosmetics. Nicki says the color is magenta, it´s a reddish-purple. It´s powerful and lighten up your nails! It also contains micro flakes and some red hexglitter, which shows like an accent here and there. This is a really cool and edgy polish!

Bild1

Bild3

Bild2

Annonser

6 thoughts on “Rosy Plum by Celestial Cosmetics, a custom made Edgy Polish color

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s