Rainbow Honey Weekend Sale 15%! This is Tiny Ruby

Den här helgen har du chans att köpa Rainbow Honey lacken lite billigare! Dessa underbara lack, packade i sina söta vita kartonger, kostar normalt 115:-, just nu är det 15% rabatt och priset blir alltså strax under hundralappen. Så passa på att fynda! Rainbow Honey tillverkas i New Jersey, USA och sortimentet i butiken består av inte mindre än 58 olika lack, inklusive ett par nailart set. Erbjudandet gäller även på cuticle sticksen, små, mjuka och smidiga för dina nagelband.

Det här är ett av lacken från sommarkollektionen, The Summer of 199X, Tiny Ruby. En underbar röd färg med ett härligt djup! Det gnistrar och skimrar så mycket i solen att det är svårt för kameran att hänga med!

Bild7

This weekend you have the chance to buy the Rainbow Honey polish at a great price! These wonderful lacquers, packed in their cute white cartons, normally costs 115 SEK, right we offer 15% discount, that means just below 100 SEK. So don´t miss the opportunity! The Rainbow Honey products are produced in New Jersey, USA and in the shop you find no less than 58 different colors, including a pair of nail art sets. The offer is also valid on the cuticle sticks, small, soft and supple for your cuticles.

This is one of the colors from the summer collection, The Summer of 199X, Tiny Ruby. A wonderful red color with a lovely deep! It sparkles and shimmers so much in the sun, that it is actually difficult for the camera to keep up!

Bild3

Bild1

Bild5

Bild9

Bild6

 

 

Annonser

2 thoughts on “Rainbow Honey Weekend Sale 15%! This is Tiny Ruby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s