Pretty & Polished Day Trippin´

Lack som växlar färg efter temperaturen är verkligen kul! Det här härliga cremelacket från Pretty & Polished heter Day Trippin´. I flaskan har det en vacker mörkt lila färg, men på varma händer förvandlas det till ett fint knallrosa! Eller ganska ofta är det faktiskt både lila och rosa, åtminstone om man har lite längre naglar. Då blir den delen av nageln som värmts upp av kroppstemperaturen rosa och änden längst ut, som är svalare, blir lila. Det är med andra ord helt omöjligt att inte visa om man fryser eller är varm i den här typen av lack 😉

Lacket kostar 135 kronor, ett något lägre pris än i somras för dig som är uppmärksam, tack vare ett lägre inköpspris. Och det finns många fler härliga färger att välja mellan i shopen. Kommer visa swatchbilder på dem alla ”in action” efterhand.

Bild2

Nail polish that changes color according to the temperature is really fun! This is a lovely creme from Pretty & Polished named Day Trippin ‘. In the bottle, it has a beautiful dark purple color, but warm hands turns it into a nice hot pink! Or quite often both purple and pink, at least if you have longer nails. Then the part of the nail that has been heated by the body temperature is pink and the tip, which is cooler, is purple. So it´s really impossible not to show if you are hot or cold with this kind of polish 😉

A bottle costs SEK 135, a slightly lower price than before, for those of you who are observant, thanks to a lower wholesale price. And there are many more beautiful colors in the shop. I will show you swatch pictures of them all ”in action” one by one.

Bild1

Bild3

 

Annonser

5 thoughts on “Pretty & Polished Day Trippin´

   1. Emma P

    Ja kanske. Får kolla på dem när vi ses. Problemet för min del är att min fria tipp sällan är så lång, så jag är osäker på om det skulle bli nån effekt på mig. Men kunde ju vara värt att testa ett iaf för det ser rätt coolt ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s