God of Destiny on Camelot

Det är alltid lika kul att lacka nyfixade naglar. Och alltid lika svårt att välja vad man ska testa. Idag föll valet på glittriga överlacket God of Destiny från Rainbow Honey. Här har jag lagt ett lager ovanpå svarta Camelot från A England. Den svarta bakgrunden får verkligen varje liten detalj i glittret att synas! Glittret består av flera härliga färger, framför allt blått, rött, guld och silver. Du hittar båda lacken i shopen!

Bild3

Fixed my nails today and afterwards it´s always fun to add some polish. The hard part is to choose which one. Today, I picked the glittery top coat God of Destiny from Rainbow Honey. This is one layer on top of black Camelot from A England. The black background really shows every little detail of the glitter! There are several lovely colors of glitter, especially blue, red, gold and silver. Both God of Destiny and Camelot are available in the shop!

Bild4

Bild2

Bild5

Bild1

Annonser

12 thoughts on “God of Destiny on Camelot

 1. Kajalpennan

  Snyggt men utan de stora hexen skulle det varit fantastiskt. Det ser inte ut som att det är så många, går de att pilla bort tror du?

  Gilla

  Svara
  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Nej det är absolut inte många, men de får nog i så fall pillas bort när de väl kommit på nagel. Kan säga att de syns tydligare på mina närbilder än för ögat på normalt avstånd dock… Det är i princip bara de små glitterna man ser.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s