Apollonia by Chirality

Amanda på Chirality Nail Polish kan verkligen konsten att skapa vackra holografiska lack. De är dessutom fantastiska i formulan, täcker snabbt och är väldig lätta att måla med. Chirality lacken finns i många olika färger i shopen, det här som kallas Apollonia är mörkt lila och riktigt härligt. Bilderna är alla tagna inomhus på kvällen i spotlight belysning, vilket gör det lättare att visa den vackra holografiska effekten.

Bild3

Amanda at Chirality really knows how to create beautiful holographic polish. They are also great in the formula, cover quickly and they are very easy to use. In the shop, there are several different colors of Chirality holos, this one is called Apollonia. It´s dark purple and just lovely. The pictures are all taken indoors at night in spotlight, which makes it easier to show the beautiful holographic effect.

Bild6

Bild5

Bild2

Bild7

 

Annonser

4 thoughts on “Apollonia by Chirality

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s