When Hearts Kaleidoscope from Pretty & Polished

Det finns många vackra nyheter i shopen just nu från Pretty & Polished! Bland annat en fin höstkollektion med sprakande färger och det roliga namnet ”Fall in Love”. Chels-Marie, skaparen bakom Pretty & Polished tycker att den svala krispiga hösten är den perfekta tiden att bli kär! Och varför inte? Det är i alla fall inte svårt att bli kär i de här underbara lacken… Här visar jag det tranbärsröda When Hearts Kaleidoscope. Ett jellylack med guldglitter. Här i två lager plus ett par lager överlack.

Något du gillar? Här hittar du det i shopen: http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/pretty-polished/fall-in-love/when-hearts-kaleidoscope.html

Bild3

 

There are many beautiful news in the shop right now from Pretty & Polished! Among other things, a fine Autumn collection with vibrant colors and the funny name ”Fall in Love”. Chels-Marie, the creator of Pretty & Polished, thinks that the cool crisp Autumn is the perfect time to fall in love! And why not? It is certainly not hard to fall in love with these gorgeous lacquers… Here I show you the cranberry red When Hearts Kaleidoscope. A jelly polish with gold glitter. This is two coats and two layers of top coat.

Something you like? You find it in the shop: http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/pretty-polished/fall-in-love/when-hearts-kaleidoscope.html

Bild1

Bild2

 

Annonser

2 thoughts on “When Hearts Kaleidoscope from Pretty & Polished

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s