Mellifluous from Gloss´n Sparkle

Tycker brunt är en fin färg när hösten börjar närma sig. Brunt kan verkligen vara vackert mot huden. Det här lacket från australiska märket Gloss´n Sparkle är chokladbrunt och är späckat med glitter i koppar, karamell och guld. Det gnistrar verkligen om Mellifluous och det behövs inte ens någon sol för att det ska gnistra… På bilderna har jag tre lager av lacket, men det täckte ganska bra redan vid två. Överlack krävs för att göra det slätt och fint.

I think brown is a nice color when Autumn is approaching. Brown can really be beautiful beside the skin. This polish from the australian brand Gloss´n Sparkle is chocolate brown and stuffed with glitter in copper, caramel and gold. Mellifluous sparkles alot, and no sun is even needed to make it spakle… In the photos, I wear three coats of this polish, but it was actuallt pretty opaque already in two. Some top coat is needed to make it smooth and fancy.

Bild7

Ett lack du gillar? Finns i shopen, kostar 125 kronor.

Is this a polish in your taste? You find it in the shop, 125 SEK.

Bild1

Bild4

Bild3

Bild6

Bild5

 

Annonser

6 thoughts on “Mellifluous from Gloss´n Sparkle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s