Drop Your Sword by Northern Star

Från och med idag erbjuder jag 10% på alla lack från Northern Star i butiken, fram t o m den 13/9. Jag har en ny order på gång inom kort och flaskorna i den nya sändningen har fått en helt ny design. En av färgerna som finns i butiken just nu är denna, Drop Your Sword. Ett svart jellylack med en fantastiskt vacker glittereffekt. Silverglitter i massor av olika former och storlekar samt mycket smått gnister rött och blått. I närbild syns allt i minsta detalj, på lite längre avstånd är det silverinslagen som dominerar. Den svarta jellyn är ganska transparent och det krävs tre lager för att täcka, men det skapar å andra sidan en glasliknande finish som är riktigt fin. Adderade slutligen ett lager överlack för att få lite extra glans.

Starting today, I offer 10% off on all the polish from Northern Star in the shop, until 13/9. I´ll make a new order shortly and the bottles in that delivery have been completely redesigned. One of the colors that are available in the store right now is this, Drop Your Sword. A black jelly with a stunning glitter effect. Silverglitter in lots of different shapes and sizes and very small red and blue sparkles. The close-up photos show everything in detail, from a distance, the silver elements dominate. The black jelly is quite transparent and it requires three coats to reach opacity, on the other hand that gives it a glass like finish, which is really nice. Finally I added one layer of top coat for some extra shine.

Bild6

Bild8

Bild2

Bild7

Bild1

Vill du ha din egen flaska hittar du det här. Passa på senast den 13:e, så kostar den bara 95 kronor! If you would like a bottle of your own, you find this polish here. If you make your order at latest on the 13th, the price is only 95 SEK, that is 11 Euro.

Annonser

2 thoughts on “Drop Your Sword by Northern Star

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s