Pahlish August Duo – Slow Like Honey and Heavy With Mood

Shannon på Pahlish har lyckats skapa en lackduo som är riktigt härlig! Ett krämigt vackert nudefärgat lack och en underbar glitterblandning bestående av koppar, grönt och guld i en transparent bas. På bilderna bär jag två lager av vardera lack och visst blev det läckert?!

Shannon at Pahlish has managed to create a duo of polish that is just lovely! A beautiful creamy nude colored polish and a wonderful glitter mix, consisting of copper, green and gold in a clear base. In the pictures, I wear two coats of each lacquer. Isn´t it delicious?!

De här lacken finns förstås i shopen; nudefärgade Slow Like Honey och glitterlacket Heay With MoodThese polish are of course available in the shop; the nude Slow Like Honey and the glitter Heavy With Mood.

Bild8

Bild7

Bild2

Bild3

 

Bild1

Här ser du Slow Like Honey på egen hand. This is Slow Like Honey by itself.

 

Bild10

Bild12

Bild11

Annonser

2 thoughts on “Pahlish August Duo – Slow Like Honey and Heavy With Mood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s