Dark Paradise från Pahlish

Dark Paradise är ett vackert kraftigt violettlila gelélack, en av de senaste nyheterna som kommit till shopen från Pahlish. Det innehåller både violett skimmer och glitter som skiftar i färg mellan apelsin och rengbåsskimmer, som påminner lite om koppar i vissa ljus. Väldigt snyggt men den fulla glittereffekten svår att fånga på bild. På bilderna bär jag tre lager plus ett lager överlack. De första två fotona är tagna utomhus i solsken, nästa två inomhus vid dagsljuslampa. Lacket hittar du här!

Dark Paradise is a beautiful deep violet purple jelly polish, one of the latest news that arrived to the shop from Pahlish. It contains both violet shimmer and a mix of color-shifting orange iridescent glitter, which is somewhat reminiscent of copper in certain lights. It´s very neat but the full glitter effect is quite difficult to capture on camera. In these pictures, I wear three coats plus topcoat. The first two photos were taken outdoors in the sunshine, the next two indoors by a daylight lamp. The polish can be found here!

Bild8

Bild9

Bild11

Bild10

Bild5

Annonser

2 thoughts on “Dark Paradise från Pahlish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s