Stupid Flanders from Happy Hands

En nagellackskollektion inspirerad av The Simpsons – hur kul är inte det?! Man kan ju tycka vad man vill om den serien, men den är onekligen originell! Precis så känns de här lacken – originella. Och man känner definitivt igen karaktärerna och miljöerna från Simpsons i dem… Kristi på Happy Hands berättade för mig att hon kämpat i ett års tid för att få till kollektionen på rätt sätt och det märks verkligen att den är genomarbetad. Kollektionen innehåller fem lack, jag har hittills fått in tre av dem till shopen. De andra två kommer inom kort. Det jag provar här är det sköna gröna ”Stupid Flanders”. En vacker grön färg med kontrasterande glitter i brunt, gult, grått och lila, som ska påminna om Simpsons granne Ned Flanders… och visst påminner den här gröna färgen väldigt mycket om hans tröja… och glittret om ansiktet, kragen och håret! 😉 Lacket är här målat i två lager och det täcker fint. Vill du ha din egen flaska, hittar du det här i butiken.

Bild1

A nail polish collection inspired by The Simpsons – how fun isn´t that?! You can think what you like about the series, but it is undeniably original! And so are these lacquers – original. You can definitely recognize the characters and environments from the Simpsons in them … Kristi at Happy Hands told me that she struggled for a year to get to the collection in the right way and it shows that it is really worked through. The collection contains five colors, I have received so far three of them for the shop. The other two will arrive shortly. Here I am testing the pretty ”Stupid Flanders”. A beautiful green color with contrasting glitter in brown, yellow, gray and purple, to remind of Simpsons´ neighbor Ned Flanders … and certainly this green color looks very mych like his shirt… and the glitter of the face, collar and hair! 😉 I did two layers and it covers nicely. If you would like to have your own bottle, you’ll find it here in the store.

Skärmavbild 2013-08-27 kl. 8.46.49 PM

Bild2

Bild3

 

Annonser

2 thoughts on “Stupid Flanders from Happy Hands

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s