Tease, a holo from Mentality

Mentality är det senaste varumärket i shopen. Inte mindre än 33 vackra färger har hittat till Sverige från Modesto i Californien. Flera fina matta lack, i dova färger som passar bra till hösten, men även några stamping lack och holografiska skönheter finns med i sortimentet. Detta är Tease, ett lila holografiskt lack, med ljusblå accenter. I vissa ljus skiftar det nästan i silvergrått. Ett underbart lack måste jag säga! Lättlackat och täckande i bara två lager och ett fantastiskt regnbågsskimmer visar sig i solen! Mentality har bra priser, det här tillhör de dyraste med sina 95:-, de matta lacken kostar endast 65:-.

Mentality is the newest brand in the shop. No less than 33 beautiful colors found their way to Sweden from Modesto in California. Several nice matte lacquers, in darker fall colors, but there are also some stamping polish and holographic beauties included in the collection. This is Tease, a purple holographic lacquer, with light blue accents. In some light it looks like silver gray. A wonderful polish, I like it alot! Smooth and easy to paint and opaque in just two coats. A fantastic rainbow shows in the sun! Mentality has good prices, this is one of the most expensive with 95 SEK, the matte polish is only 65 SEK.

Bild9

Bild6

Bild2

Bild1

Bild5

Bild4

 

Annonser

6 thoughts on “Tease, a holo from Mentality

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s