Amas Veritas, Smitten Polish did it again!

När Noelie på Smitten Polish visade mig en bild på det här lacket, misstänkte jag att det skulle bli en riktig hit. Och det är det. Den fantastiska fuchsiarosa färgen är helt underbar och det fina glittret är outstanding! Noelie har verkligen lyckats göra ännu ett kanonlack! Det är svårt för kameran att göra lacket rättvisa och fånga hur otroligt fint det gnistrar i solen, men jag tycker ändå att de här bilderna blev ganska ok. Jag har lagt tre lager för att få det riktigt täckande. Om du vill ha ditt eget Amas Veritas, så hittar du det här. Noelie har skapat en liknande formula även på lacken Imperio (lila) och Radiantly Royal (koboltblått).

When Noelie at Smitten Polish showed me a picture of this polish, I suspected that it would be a real hit. And it is. The fabulous fuchsia pink color is absolutely gorgeous and the fine glitter is outstanding! Noelie has really managed to make yet another great polish! It is difficult for the camera to do the polish justice and capture how incredibly nice it sparkles in the sun, but I still think that these pictures were pretty ok. I applied three coats to get it really opaque. If you want your own Amas Veritas, you’ll find it here. Noelie has created a similar formula of the colors Imperio (purple) and Radiantly Royal (cobolt blue).

Bild12

Bild10

Bild12

Bild8

Bild2

 

Bild9

Bild7

 

 

Annonser

4 thoughts on “Amas Veritas, Smitten Polish did it again!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s