Trying some caviar manicure

Fick hem några varuprover från Born Pretty Store, bland annat ett set med 12 olika små burkar av caviar beads. Testade att lägga lite i två olika färger ovanpå mitt lack som jag bär i dag, Butt Or Brickle från Booty Babe. Bruna och svarta kulor. Ganska kul, men det är inte helt lätt att få de pyttesmå kulorna dit man vill. Applicerade lite överlack och duttade sedan på kulorna med fingertopparna. Till sist, en silverfärgad nit på varje nagel.

Got some samples from Born Pretty Store, including a set of 12 different small jars of caviar beads. Tested to add a little in two different colors on top of the polish that I wear today, Butt Or Brickle from Booty Babe. Brown and black balls. Pretty fun, but it’s not easy to get the tiny beads where you want them. Applied some top coat and then dotted the beads with my fingertips. Finally, a silver colored stud on each nail.

Bild5

Bild2

Bild4

Om du skulle vilja köpa ett eget set av caviar beads, hittar du det hos Born Pretty Store. Där hittar du även nitarna. Använd koden BENG10 så får du 10% rabatt!

If you  would like to buy your own set of caviar beads, you´ll find them at Born Pretty Store. There you also find the studs. Use my code BENG10 to get 10% discount!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s