Butt Or Brickle, from the lovely new brand Bootie Babe

Så var Bootie Babe lacken äntligen ute i shopen och vilken fantastisk respons de fick! Orderna strömmade in! Jag var först lite osäker på om flaskorna skulle locka eller inte, men det är ju ingen tvekan – det gör de! Man får se det med humor, själv tycker jag de är hur kul som helst med sina kvicka namn och den sköna formen. Lite lika Jennifer Lopez berömda rumpa 😉 Jag gillar också storyn bakom det här varumärket. Mark O´Hara, upphovsmannen, är både musiker, kompositör och animatör och hade en gång ett funk/danceband som kallades Super Booty… Läs mer här om du vill. Lacket tillverkas på kontrakt av Nubar, så en del av färgerna kanske du känner igen. Den första sändningen Bootie Babes fick jag till ett kampanjpris, det är därför även jag kan erbjuda lacken lite billigare till dig just nu! Kika närmare på dem här.

Lacket jag själv valde att testa först är detta – Butt Or Brickle. Det är ett duocrome som skiftar från varmt rosa till guld, passar som väntat bra till händer som fått en del sol i sommar! Det är mycket följsamt och täcker bra i två lager. Visst är det läckert?!

Bild12

So the Bootie Babe lacquers are finally up in the shop and such a fantastic response they got! The orders are pouring in! I was initially a little unsure if the bottles would attract or not, but there’s no doubt – they do! You seem to see the humor in it! Myself I think they’re great fun with their witty names and the beautiful shape. Almost like Jennifer Lopez famous butt;) I also like the story behind this brand. Mark O’Hara, the creator, is also a musician, composer and animator and once had a funk/dance band called Super Booty … Read more here if you like. The polish is manufactured under contract by Nubar, so some of the colors you may recognize. The first shipment of Bootie Babes, I received at a promotional price, that’s why I also ca offer these a little cheaper for you right now! Have a closer look at them all here.

The polish I chose to test first is this – Butt Or Brickle. It is a duocrome that shifts from pink to gold, and it fits as expected nicely on hands that got a bit of a tan this summer! It is very smooth and covers well in two layers. I think it´s delicious, don´t you?!

Bild8

Bild4

Bild1

Bild7

Bild9

 

 

Annonser

7 thoughts on “Butt Or Brickle, from the lovely new brand Bootie Babe

  1. Edgy Polish Inläggets författare

    Javisst är den vacker! Jag älskar färgen, som är så mild mot huden. Så du testar också ett Bootie Babe – vad spännande det ska bli att se det! Intresset för Bootie Babe är helt fantastiskt! Många svenskar som har humor 😉

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s