Hello, Sweetie from Nail Pattern Boldness

Åååh, jag älskar lila nagellack, det har ni kanske redan lagt märke till. Hello, Sweetie har en vacker rödlila jellybas, med metalliskt glitter i koppar, svart och rött. Enligt min mening en helt fantastisk färgkombination! På bilderna bär jag två lager, plus underlack och ett par lager överlack. Glansen i kopparglittret är svår att fånga på bild, det gnistrar väldigt fint i verkligheten!

Finns här i butiken: http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/nail-pattern-boldness/hello-sweetie.html

Oooh, I love purple nail polish, perhaps you have already noticed that. Hello, Sweetie has a beautiful reddish purple jelly base, with metallic glitter in copper, black and red. In my opinion, a fantastic color combination! In the pictures, I wear two coats, plus base coat and a two coats of top coat. The gloss of the copper glitter is hard to capture on camera, it sparkles very nicely in real life!

Available here in the shop: http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/nail-pattern-boldness/hello-sweetie.html

Bild4

Bild3

Bild1

Bild6

Bild2

 

 

Annonser

3 thoughts on “Hello, Sweetie from Nail Pattern Boldness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s