Tipsy from Darling Diva! The first exclusive Edgy Polish color!

Det här är ett stort blogginlägg! Svensk och engelsk text blandat mellan bilderna. Det är ju inte varje dag man får ett eget Edgy Polish lack…! This is a long blog post with text in Swedish and English mixed in between the pictures. It´s not every day you get an Edgy Polish lacquer… !

När härliga Carrie på Darling Diva frågade mig om jag var intresserad av att skapa ett eget nagellack, exklusivt för Edgy Polish, tvekade jag verkligen inte! För vad kan vara roligare än att få vara med och göra lack! Jag mailade henne några av mina idéer och för ett par veckor sedan var hon klar med en prototyp. Den rödlila basen jag från början hade tänkt mig blev i stället orange, p g a ett litet missförstånd, men jag måste säga att jag tycker Carrie har lyckats bra med det här lacket. Det är verkligen edgy och annorlunda.

Bild11

Färgen är varmt orange och slår lite mot brunt. Det är lite mjukare och mindre skarpt orange i verkligheten än på bilderna. Och det innehåller en kul mix av olika stora cirkelglitter, i lila, gult, grönt, silver och svart. Så pass mycket glitter, att jag själv föredrar att lägga det som topplack i ett lager ovanpå en annan färg. Det täcker visserligen bra för sig själv i 2-3 lager, men då blir det ganska massivt med glitter. Jag testade det i stället ovanpå en hel rad av olika färger och flera kombinationer var riktigt fina! Det jag har som bas på bilderna här är två lager av Model City Polish ”Orange You Just Peachy”. Trots sitt namn är det mer nude än persikofärgat, väldigt snyggt och krämigt!

Hoppas att även du är sugen på att testa Tipsy! Upplagan är begränsad så vänta inte!
http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/darling-diva-polish/custom-edgy-polish-colors/tipsy.html

Bild7

When the lovely Carrie at Darling Diva asked me if I was interested in creating a custom nail polish, exclusively for Edgy Polish, I definitely didn´t hesitate! What could be more fun than to be involved in the process of making a nail polish! I emailed her some of my ideas and a couple of weeks ago, she was ready with a prototype. The red/purple base I initially had in mind was now orange, due to a little misunderstanding, but I must say that I think Carrie has done really well with this polish. It’s really edgy and different.

It´s a warm orange, leaning brown. Its´softer and less bright orange in reality than in the pictures. And there´s a fun mix of different sized circle glitters in it, in pink, purple, yellow, green, silver and black. So much glitter actually that I prefer to put this as a topcoat in a single layer. It certainly covers well for itself in 2-3 layers aswell, but then it becomes pretty dense with glitter. I tested it on top of a whole range of different colors and several combinations were really nice! In the pictures below is the underwear two coats of the Model City polish ”Orange You Just Peachy”. Despite its name it is more nude than peachy, very nice and creamy!

Hope that even you are eager to try Tipsy! The edition is limited so don´t wait! http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/darling-diva-polish/custom-edgy-polish-colors/tipsy.html

Bild8

Bild2

Och så här ser Model City Polish Orange You Just Peachy ut på egen hand!

And this is how Model City Polish Orange You Just Peachy looks on its own!

Bild15

Nedan visar jag två andra lack som passade bra ihop med Tipsy! ”It Takes Two To Tango” från Delush Polish och neonlacket ”Calypso Orange” från Glitter Gal. Längst till vänster ser du två tjocka lager av Tipsy egen hand.

Below I show you two other lacquers which fitted well with Tipsy! ”It Takes Two To Tango” from Delush Polish and the neon ”Calypso Orange” from Glitter Gal. To the left you can see what Tipsy looks like in two thick coats on it´s own.

Bild1

Annonser

4 thoughts on “Tipsy from Darling Diva! The first exclusive Edgy Polish color!

  1. Emma P

    Vad roligt att Edgy Polish har fått sitt första egna lack! Det ser jättefint ut, cirkelglitter känns väldigt kul just nu tycker jag…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s