Berry Blast from Terrestrial Nails

Terrestrial Nails är det senaste märket i shopen. Det tillverkas för hand i Californien. Även om jag hittills bara fått halva leveransen så tyckte jag ni skulle få chans att se de fina färger som kommit in så långt. Bland annat den här härliga knallrosa, Berry Blast. Den innehåller fint glitter i grönt, rosa och rött som gnistrar vackert i solen. Lacket täcker bra redan vid 2 lager, jag har lagt på ett tredje för att få ytterligare djup och skarpare rosa färg. Lacket finns att köpa i shopen. 

Terrestrial Nails is the latest brand in the shop. Hand crafted in California. Although I still only got half of the delivery, I thought you were going to get a chance to see the beautiful colors that I received so far. Among others, this lovely bright pink, Berry Blast. It contains fine glitter in green, pink and red, that sparkles beautifully in the sun. The polish is opaque already at 2 coats, I added a third one for additional depth and sharper pink color. The polish is available in the shop.

Bild3

Bild8

Bild4

Bild1

Bild6

Annonser

8 thoughts on “Berry Blast from Terrestrial Nails

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s