The perfect MFF polish – Poised by Gloss´n Sparkle

Här i Malmö är vi stolta över vårt fotbollslag. MFF är laget i våra hjärtan och ”di blåe” leder dessutom Allsvenskan just nu! Jag har nu lyckats hitta det perfekta nagellacket som matchar laget – Poised från Gloss´n Sparkle! Märkligt nog är detta fantastiskt vackra himmelsblå lack, med holografiskt silverglitter, skapat på andra sidan jordklotet, i Queensland, Australien. Men det passar ju helt perfekt för en malmöbo som med glädje stämmer in i MFF hymnen ”Ingen himmel är så blå som min”…!

Lacket finns förstås att köpa i shopen för den som liksom jag blir glad ända in i själen av den här underbara färgen! http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/glossn-sparkle/poised.html

Here in Malmö, we are proud of our soccer team. MFF is in our hearts and ”the blue ones” also leads the national soccer league (Allsvenskan) right now! I have now managed to find the perfect nail polish that matches the team – Poised from Gloss’n Sparkle! Oddly enough, this stunning sky blue polish, with holographic silver glitter, is created on the other side of the world, in Queensland, Australia. But it fits absolutely perfect for a citizen of Malmö, who joyfully join in the MFF anthem ”No sky is as blue as mine” …!

The polish is of course available in the shop for those who just like me feel very happy very of this wonderful color! http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/glossn-sparkle/poised.html

Bild12

 

Bild11

 

Bild2

 

Bild9

Bild10

Bild5

Bild8

Annonser

6 thoughts on “The perfect MFF polish – Poised by Gloss´n Sparkle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s