For You, My Love! An edgy nude from Happy Hands

Lacket med det söta namnet, ”For You, My Love”, är ett blekt nude/rosa jellylack från Happy Hands. Kristi från Florida skapar massor av vackra lack, i en uppsjö av läckra färger. Det här är vackert och ljust men samtidigt ganska ”edgy” med allt det röda glittret i olika storlekar och former. Det finns även ett härligt gnistrande rött skimmer, som i vissa ljus nästan påminner om guld… Det här är tre lager, men det täcker ganska bra redan i två.

The polish with the sweet name, ”For You, My Love”, is a pale nude/pink jelly from Happy Hands. Kristi from Florida creates lots of beautiful lacquers, in lots of delicious colors. This is beautiful and bright but also ”edgy” with all the red glitter in various sizes and shapes. There is also a beautiful sparkling red shimmer, which in certain lights almost like gold… This is three coats, but it´s pretty opaque already in two.

ForYouMyLove3

Bild4

Bild2

Bild6

Gillar du det och vill ha din egen flaska finns det att köpa i shopen: http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/happy-hands/for-you-my-love.html

If you like this and want a bottle of your own, it´s available in the shop: http://www.edgypolish.com/nail-polish-by-brand/happy-hands/for-you-my-love.html

Annonser

5 thoughts on “For You, My Love! An edgy nude from Happy Hands

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s