Melon Sangria on Serpent Black

Liz på Pretty Jelly har skapat ett härligt färgstarkt glitterlack, i en svagt röd/orange transparent bas. Ett perfekt topplack! Och vem kan motstå namnet Melon Sangria så här på sommaren…! Provar det här på Serpent Black från Glitter Gal och tycker det blev väldigt dramatiskt och kul!

Liz at Pretty Jelly has created a wonderfully colorful glitter polish, in a pale red/orange transparent base. A perfect top coat! And who can resist the name Melon Sangria in the summer time…! Trying this on Serpent Black from Glitter Gal and think it looks very dramatic and fun!

Bild2

Bild1

Bild6

Bild4

Det krävs visserligen lite duttande för att få glittret där man vill ha det, men det är värt lite jobb ibland! Nedan ser du två lager av krämiga Serpent Black för sig själv. Det är väldigt blankt även utan överlack! Just nu är det sommarerbjudande på Serpent Black i shopen!

It takes some work to get the glitter flakies where you want them, but it’s worth a little work sometimes! Below you see two layers of the creamy Serpent Black for itself. It is very shiny even without top coat! There is a summer offer on Serpent Black in the shop right now.

Bild9

Bild8

Bild5

Annonser

5 thoughts on “Melon Sangria on Serpent Black

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s