Some Bunny Loves You, a brand new limited edition lacquer from Delush Polish

Det senaste varumärket i butiken är Delush Polish. Det skapas av Adrianna Gonzalez i Boston, en tjej som kombinerar sin lackproduktion med ett jobb som grafisk designer. Och det märks kan jag säga! Allt i hennes skapande är genomtänkt, in i minsta detalj. Som till exempel de små etiketterna i botten på flaskorna, där namnet på lacket är färgmatchat med lacket! Den fantastiska presentationen av kollektionerna och inte minst den vackra loggan. Jag är väldigt stolt över att få representera Delush på Edgy Polish!

The latest brand at the store is Delush Polish. It is created by Adrianna Gonzalez in Boston, a girl who combines his lacquer production with a job as a graphic designer. And it really shows! Everything in her creations is well thought out, down to the smallest detail. Like for example, the labels on the bottom of the bottles, where the name of the polish is color matched with the polish! The stunning presentation of the collections and the beautiful logo. I’m very proud to represent Delush on Edgy Polish!

Bild-6

Skärmavbild 2013-07-14 kl. 8.44.50 PMSkärmavbild 2013-07-14 kl. 8.46.23 PM

Some Bunny Loves You är ett ljust lila cremelack med glitterinslag i bubbelgumsrosa, gult och diamantglitter. Lättapplicerat och väldigt fint mot sommarbrun hud! Här har jag målat tre lager, plus under- och överlack. Lacket tillhör Eggs-tra Special Limited Edition Trion, tre lack som är limited edition och varje flaska är numrerad. Är du sugen på lacket, bestäm dig snabbt, jag har bara ett litet fåtal flaskor! Du hittar det här:
http://www.edgypolish.com/egg-stra-special-ltd-trio/some-bunny-loves-you.html

Some Bunny Loves You is a light purple creme polish with glitters in bubblegum pink, yellow and diamonds. Easily applied and good looking beside summer tanned skin! Here I’ve made three layers, plus base- and topcoat. The polish is a part of the Eggs-tra Special LTD Trio, three lacquers that are limited edition and each bottle is individually numbered. If you would like to buy this polish, make up your mind quickly, cause I have only a few bottles! You find it here: http://www.edgypolish.com/egg-stra-special-ltd-trio/some-bunny-loves-you.html

Bild3

Bild1

Bild4

Bild5

Till sist en liten söt Nalle Puh nailart som min dotter Anna gjorde ikväll. Hon använde tre lack som finns i butiken, varav ett är Some Bunny Loves You. De andra två är Pretty & Polished Delightful Daisy och Glitter Gal Serpent Black.

Finally, a little cute Winnie the Pooh nail art that my daughter Anna did tonight. She used three lacquers which are available in the shop, one of them is Some Bunny Loves You. The other two are Pretty & Polished Delightful Daisy and Glitter Gal Serpent Black.

Annaslilagulsvart

Annonser

7 thoughts on “Some Bunny Loves You, a brand new limited edition lacquer from Delush Polish

 1. Ann-Sofie/Colour it

  Åhh det är en helt underbar nyans, jag som älskar lila i alla nyanser.
  Tycker det är så kul med alla nya, underbara märken som du får in. Delush Polish verkar vara härliga lack, ser fram emot att se fler swatches på dessa. 🙂
  Din dotter Anna är sååå duktig på nail art. 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s