Pretty nail art decorations

Testar lite nailart dekorationer som jag fått hem som prover från Born Pretty Store, en av mina leverantörer av just nailart och andra tillbehör. Det här är små kvadratiska silvernitar, och rhinestones, små ljusrosa och lite större holografiska. Enkla att fästa med lite överlack och en vaxpenna. Visst blev det läckert? Är det här något du själv kanske skulle kunna tänka dig att köpa på Edgy Polish?

I am testing some nail art decorations which I got for review from Born Pretty Store, one of my suppliers of nail art and other accessories. These are small square silver studs and rhinestones, small light pink and slightly larger holographics. Easy to attach with some top coat and a picker wax pen. Pretty delicious, isn´t it? Is this something you would like to buy at Edgy Polish?

Bild2

Bild3

Bild4

Bild5

Annonser

2 thoughts on “Pretty nail art decorations

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s