Coco Allure Peaches & Dreams

Olika nyanser av rosa är underbart på soliga sommardagar! Peaches & Dreams  är ett persiko/ korallfärgat gelélack med skimrande blålila färgskiftande glitter och lila skimmer. Här har jag lagt tre lager samt under- och överlack och jag gillar verkligen resultatet! Färgen är lugn, mjuk, varm och riktigt pastellfin!

Different shades of pink is wonderful on sunny summer days! Peaches & Dreams is a peach/coral colored jelly polish with iridescent blue/purple color shifting glitter and purple shimmer. Here I try three coats plus base- and top coat and I really like the result! The color is soft, warm and a lovely pastel!

Bild3

 

Bild6

Bild5

Bild1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s