After School Special, Gloss´n Sparkle

Här i Malmö har det regnat så gott som hela dagen. Men precis lagom tills jag målat om naglarna med fantastiska After School Special så sprack molnen upp och solen tittade fram några minuter. Perfekt för att få till några bilder! Det här lacket är skapat av Angela Clark som driver det australiensiska indiemärket Gloss´n Sparkle, som jag just blivit stolt återförsäljare av. Gloss´n Sparkle gör helt underbara lack i en mängd olika vackra färger. Det här lacket består av en ganska tjock mörk lila jellybas som täcker bra i två flödiga lager. Glittret i blått och orange tittar fram och gnistrar till i solen.

Here in Malmö it has been raining almost all day. But just right as I painted the nails with the amazing After School Special the clouds broke up and the sun peeked out for a few minutes. Perfect for some photo shots! This polish is created by Angela Clark at the Australian indie label Gloss’n Sparkle, of which I have just become a proud stockist . Gloss’n Sparkle makes absolutely gorgeous nail polish in lots of pretty colors. This lacquer is composed of a rather thick dark purple jelly base, covering well in two redundant layers. The glitter in blue and orange shines and sparkles in the sun.

Om du är sugen på att testa ett eget Gloss´n Sparkle lack, välkommen att kika in i shopen!

If you are eager to try your own Gloss’n Sparkle lacquer, welcome to have a look in the shop!

Bild5

Bild6

Bild1Bild7

Bild2

Annonser

6 thoughts on “After School Special, Gloss´n Sparkle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s