Cirque Bejeweled, en skön holografisk nyhet

Midsommardagen, en bra dag att vila och bara koppla av. Eller kanske fixa och planera. Eller varför inte testa ett nytt snyggt lack från Cirque! Det här är Bejeweled, ett av tolv nya härliga lack från sommarkollektionen Arcus. Underbart kungsblått med en vacker holografisk regnbåge. Bilderna visar två lager, plus under- och överlack. Vackert, eller hur?!

Midsummer Day, a good day to rest and just relax. Or maybe to fix and make some planning. Or why not try a new stylish lacquer from Cirque! This is the Bejeweled, one of twelve new lovely polishes from the Summer collection Arcus. Wonderful royal blue with a beautiful holographic rainbow. The pictures show two coats, plus base- and topcoat. Beautiful, isn´t it?!

Bild4

Bild2

Bild1

Cirque lacken har fått en ny förpackning också, ny fin etikett och eleganta svarta skyddande askar. Kolla in alla Arcus färgerna i shopen: http://www.edgypolish.com/arcus/

The Cirque lacquers have got a new packaging aswell, nice new labels and elegant black protective boxes. Check out all the Arcus colors in the shop: http://www.edgypolish.com/arcus/

Bild6

Du har väl inte missat att det just nu är 10% midsommarrabatt på hela sortimentet? Fram till och med i morgon söndag. Förutom det kan du vinna ett av tre fina lack om du skickar med en kul ”edgy” slogan i noteringsfältet på din beställning!

I hope you have noticed that we offer 10% midsummer discount on everything for the moment? Goes on until tomorrow, Sunday. Besides that, you can win one of three fine polishes if you enclose a fun ”edgy” slogan in the notes field of your order!

Midsommar

 

 

Annonser

8 thoughts on “Cirque Bejeweled, en skön holografisk nyhet

  1. Emma P

    Åh vad fint! Cirque gör så underbara lack, hurra för fler holofärger! Tycker det är lite trist att det är ny flaska men det är ju fint med asken förstås…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s