Best Swatches Competition – great prizes and 20% discount on an item of your choice

For information in English, please scroll down a bit!

Det är en månad sedan Edgy Polish öppnade, en fantastisk månad! Tack alla ni underbara kunder som hittat hit och funnit favoriter bland alla spännande varumärken. Nu är det dags för en kul tävling, närmare bestämt en swatchtävling. En swatch är en bild som visar ett nagellack målat på naglarna, se exempel nedan.

Curiosity3Julie3

Tävlingen pågår den 25-31 maj, så här gör du för att delta:

Svara på tre frågor

1. Hur många olika nagellacksvarumärken (de olika tillverkarna) finns i Edgy Polish sortiment?

2. Vilka varumärken tillverkas i Californien, USA?

3. Vad heter skaparen av Darling Diva Polish?

OBS! Svaren går att hitta i shopen, www.edgypolish.com.

Fotografera din swatchbild

Fotografera något av alla de nagellack som finns i shopen, målat på dina naglar. OBS! Du kan endast välja de lack som inte redan har en swatchbild inlagd i shopen. För att ha chans att vinna måste bilden ha en klar skärpa och framför allt visa färgen på lacket så naturtroget som möjligt. Bilden ska helst vara i stående format, d v s vara tagen på höjden. Du får gärna använda rekvisita, som t ex blommor, frukt och liknande, så länge lacket på dina naglar är det som är i störst fokus på bilden. Du väljer själv om du vill ha nagellacksflaskan med på bilden eller inte. Du kan tävla med så många bilder du vill, ju fler du skickar in, desto större blir din vinstchans. Dock kan en person inte vinna fler än ett pris.

Maila in dina svar och bilder senast den 31 maj

Maila svaren på frågorna och bifoga dina bilder senast den 31 maj till adressen: win@edgypolish.com Glöm inte att ange namn och adress så att vi kan nå dig om det blir du som vinner. Ange också vilka lack du skickar bilder på.

Vi bjuder på 20% rabatt på valfri vara i shopen

Som tack för att du deltar i tävlingen kommer du att få en VIP-rabattkod med vändande mail som ger dig 20% rabatt på en valfri vara i shopen! Koden gäller fram till den 15/6 2013 och en gång per person.

Fem vinnare – fina priser!

Tävlingen är öppet under perioden 25-31 maj 2013. Vinnarna utses den 1 juni och meddelas personligen samt presenteras på Edgy Polish blog och Facebooksida. En jury bestående av representanter från Edgy Polish utser vinnarna och juryns beslut kan inte överklagas.De bästa bilderna kommer att publiceras på respektive produktsida i shopen. Ett antal utvalda bilder kommer även att presenteras i bloggen och på Edgy Polish facebooksida. I all publicering kommer fotografens namn att synas i texten i anslutning till bilden. Bilderna bekärs vid behov av Edgy Polish. Lycka till!

(De bloggare som Edgy Polish samarbetar med kan av rättviseskäl inte delta i tävlingen.)

1:a pris/1st prize! Rainbow Honey nail polish Dusty Bot, Femme Bot, Wistful och Pinkie Promise and Sakura Matsuri cuticle stick

1aPris

2:a pris / 2nd prize! Glitter Gal nail polish Imogen, Skater Girl Green, Rebecca

2aPris

3:e pris /3rd prize! Nailart kit with doublesided stamper and scraper, stamp template ”cartoon eyes”, Nail art liner brush set, striping tape black

3ePris

4:e pris / 4th prize! Franken Frosting nail polish Snow Angel, Tokyo Love

4ePris

5:e pris / 5th prize! Northern Star mini nail polish Heart to Heart, Inconceivable

5ePris

…………………………………………………………………………………………………………

Information in English

It is a month since Edgy Polish opened, a fantastic month! Thanks to all you wonderful customers who found the shop and some favorite items among all the great brands. Now it’s time for a fun competition, a swatch contest. A swatch is a picture showing a nail polish painted on the nails, see the examples above.

The competition will run on 25 to 31 May, so here’s how to participate:

Answer the three questions

1. How many different nail polish brands (various manufacturers) are offered at Edgy Polish?

2. What brands are made in California, USA?

3. What´s the name of the creator of Darling Diva Polish?

NOTE! The answers can be found in the shop, www.edgypolish.com.

Photograph your swatch image

Photograph any of all the nail polish available in the shop, painted on your nails. NOTE! You can select only the lacquers that doesn´t already have a swatch picture posted in the shop. To have the chance to win the image must have a clear focus and above all show the color of the polish as closely as possible. The picture should ideally be in portrait format. Feel free to use accessories such as flowers, fruit etc, as long as the polish on your nails is in the main focus. It is your choice wheather the nail polish bottle should be in the picture or not. You can compete with as many photos as you like, the more you submit, the greater your chance is to win. However, one person can´t win more than one prize.

E-mail your answers and photos by May 31

Please e-mail the answers to the questions and attach your photos by May 31 to the address: win@edgypolish.com Don´t forget to state your name and address so we can reach you if you become one of the winners. And please note which lacquers that is shown in your photos.

We offer 20% discount on any item in shop

We would like to thank you for participating in the contest, by sending a VIP discount code by a returning email that will give you 20% discount on any item in the shop! The code is valid until June 15 2013 and once per person.

Five winners – great prizes!

The contest is open during the period May 25-31 May 2013. The winners will be announced on June 1st and will be personally notified and featured on Edgy Polish blog and Facebook page. A jury consisting of representatives from Edgy Polish chooses the winners and the jury’s decision is final. The best photos will be published on the relevant product page in the shop. A number of selected images will also be presented in the blog and on Edgy Polish facebook page. In all publications, the photographer’s name will appear in the text beside the image. The images might be cut by Edgy Polish. Good luck!

(The bloggers who Edgy Polish cooperates with can out of fairness reasons don´t take part in the competition.)

Annonser

3 thoughts on “Best Swatches Competition – great prizes and 20% discount on an item of your choice

 1. Camilla

  Vad kul detta ska bli! Har fyra lack från dig på väg till mig, varav tre oswatchade på hemsidan:) Hoppas jag hinner få med alla tre innan fredag! Nu undrar jag, eftersom jag är lite girig;) av mig här då – får man 20% per swatchat lack man skickar in, eller 20% oavsett hur många lack man hinner skicka bilder på?

  Gilla

  Svara
  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Vad kul att du uppskattar tävlingen! Jag har precis packat dina lack! Om Posten håller vad de lovar har du ditt paket på tisdag så du hinner nog. Nej, reglerna är så här att du får 20% på EN produkt som tack för att du deltar i tävlingen, oavsett hur många bilder du skickar in. Men om du skickar in fler bilder ökar ju automatiskt din vinstchans. Tar du bra bilder har du ju fler bidrag i tävlingen. Du kan dock vinna max ett pris. Lycka till 🙂 MVH Katarina

   Gilla

   Svara
 2. Ping: Glitter Gal Nude | Sminkan & Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s