Nya tillbehör i butiken

Det finns en del tillbehör som jag har önskat mig en tid. De där praktiska användbara grejerna som man inte vill vara utan. Som corrector pens t ex. För vem råkar inte få lack utanför naglarna? Det händer alltid mig och det är så bökigt att ta bort lack från nagelbanden med tops och remover. Med den här pennan blir det betydligt enklare att få bort överskottet. Den är hårdare än tops och formad så att den är lätt att stryka längs med kanten av nageln. Kostar 25  kr i shopen och finns att köpa nu!

Correctorpen

Och så det här med filar. Glasfilar har många av er önskat att jag ska ta in, i någon form av fordral, så att de inte skär sönder handväskan. Nu finns det små fina tjeckiska kristallglasfilar i shopen, 65 kr/styck och enkla att använda. Med passande plastfordral och i fyra fina färger.

MiniGlassFiles2 MiniGlassFiles

Striping tapes är ett kul tillbehör för att skapa roliga mönster på naglarna. Lacka ett lager över hela nagel. Låt torka. Sätt på en eller ett par remsor av tejp i valfri riktning och måla med en annan färg, eller ett glitterlack. Låt torka och ta sedan försiktigt av tejpen. Så får du randiga naglar! Endast 15 kr/styck och det finns hela 11 fina färger att välja mellan, från silver och guld till blått och lila!

Stripingtape_3_3

Missa nu inte att du får 5% rabatt i shopen från och med nu och till och med fredag nästa vecka! Tyvärr måste du vänta några extra dagar på din leverans, men lite rabatt är ju aldrig fel, eller hur och kanske kan bli en tröst under väntetiden…

Ha en riktigt skön helg! Må solen lysa på oss alla!

Annonser

6 thoughts on “Nya tillbehör i butiken

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Yeah, it´s great! I just tried it for the first time myself. Works fine. But if you dip it in remover it´s even better. There is not much remover inside the pen.

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s