Smarta produkter från Nail Pattern Boldness

Har du hört talas om indiemärket Nail Pattern Boldness? En trevlig tjej i Burlington, Vermont, USA ligger bakom märket, som bland annat blivit känt för två fantastiska produkter. ”Glitter Food” och ”Glitter A-Peel”.

”Glitter Food” är det härliga överlacket som är specialgjort för att skapa släta ytor på grova glitterlack, och som bildar en nästan glasaktig finish på nageln… Man lägger helt enkelt ett lager Glitter Food först och avslutar sedan med sitt vanliga överlack för att få en fin glans.

Nail Pattern Bldness senaste nyhet är ”Glitter A-Peel”, som är ett så kallat ”peel off base coat”. För det är ju så med glitterlack att de inte är helt lätta att ta bort när man tröttnat på dem, det har vi nog alla upplevt. Använder man det här baslacket under glitterlacket så kan man skala av allt när man tröttnat på det, i stället för att gnugga med remover.

Båda produkterna plus några härliga färgstarka lack, bland annat det sköna sommargröna ”Flipping Out Hard”, väntar jag in till shopen inom kort.

Har även beställt några små kristallglasfilar samt smarta polish corrector pens, för att städa bort nagellack som råkat komma utanför… En hel del praktiska prylar alltså!

Håll utkik i shopen och ha en riktigt skön helg!

FlippingOutHard Glitterfood

På bilderna: Flipping Out Hard och Glitterfood

Annonser

14 thoughts on “Smarta produkter från Nail Pattern Boldness

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Ja det blir nog kanonbra, allt enligt tips från en nära lackvän! Så du har redan Flipping Out Hard? Vad kul! Ja det ser riktigt tokroligt ut! Härligt ibland, eller hur?!

   Gilla

   Svara
 1. Rulicia

  Jag läste en recension om de två lacken för ett tag sedan, och tänkte vad gärna jag skulle vilja testa dem! Jag älskar glitterlack, men ååå vad jobbigt det är att få bort. Och det är ju även svårt att få till den där riktiga glansen ibland. Jätteroligt att du kommer ta in detta!

  Gilla

  Svara
  1. Emma P

   Jag har ju testat båda Cirque-lacken som du vet. De är supersnygga, Never Nude kommer idag som ett bidrag i holofredag. Och i helgen planerar jag att testa nåt av glitterlacken:)

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s