Shopen är öppen och det känns så bra

Äntligen! Efter att ha jobbat på som en besatt sedan i början av februari så är nu shopen äntligen officiellt öppen! Det känns alldeles fantastiskt bra! Jag är så glad och tacksam över alla underbara personer som följt mig genom uppbyggnadsstadiet, hejat på och kommit med positiva kommentarer! Det har betytt mycket. Och det är nu det riktigt roliga börjar! Bjud gärna in dina vänner och hjälp mig sprida ryktet om den här underbara nagellacksvärlden!

Som jag precis skrev på Facebook har shopen inte mindre än 453 artiklar i lager just nu och 21 varumärken som är helt nya i Sverige. Ska bli spännande att se vad som blir mest populärt. Jag har precis ändrat på min startsida så att alla nu längst ner kan följa de fyra storsäljande lacken. Produkterna/bilderna kommer uppdateras hela tiden, i takt med beställningarna som kommer in.

Två nya lådor från fantastiska Coco Allure står också här och väntar! Har precis tjuvkikat lite och det ser lovande ut… se bild nedan! Lägger in även dessa i butiken inom kort, så håll dig ajour! Väntar även på Indigo Bananas, förhoppningsvis under nästa vecka! Många unika duocrome lack blir det!

Kika nu runt i shopen i lugn och ro. Och glöm inte att du ska registrera dig som kund för att få öppningsrabatten på 10%. Det kommer göra det smidigare när du handlar nästa gång, då kan checka ut lite snabbare och även kommentera och betygsätta produkterna!

Varma hälsningar från en nybliven stolt butiksägare

CocoAllureInthebox

Annonser

21 thoughts on “Shopen är öppen och det känns så bra

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Tack!! Jodå, det går väldigt bra så långt! Verkligen roligt att få lite belöning efter allt slit 😉
   Att få uppskattning är det allra bästa!

   Gilla

   Svara
 1. Annefia

  Grattis! Och ÅH så mycket snyggt och spännande du har, och märken jag aldrig sett tidgare dessutom. Nu ska jag vara vinna lite pengar också (eller spara i några månader eller så) så jag kan handla med.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s